Open Dag

DAMEN YACHTING

Zaterdag 19 oktober van 10.00 – 16.00 uur  ○  VlissingenAltijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van één van ’s werelds grootste superjacht, supportjacht en expeditiejacht bouwers? Overweeg je een carrière als één van de meer dan 1.500 vakmensen die in hartje Vlissingen werken aan de absolute topkwaliteit superjachten?

Damen Yachting, bekend voor haar wereld-beroemde Amels, Yacht Support en SeaXplorer jachten, opent haar deuren voor het publiek. Loop door de faciliteiten waar momenteel een aantal jachten gebouwd worden (en neem je familie en vrienden mee). Laat deze zeldzame kans dan niet schieten (om de twee jaar).

Nu is je Kans!Locatie

Damen Yachting is gevestigd op de Koningsweg 2, 4381 NA, Vlissingen, Nederland. Naast onze eigen bezoekersparkeerplaats zijn er ook diverse parkeergelegenheden in de directe omgeving. Fietsen kan ook!

Damen Yachting Entree

Koningsweg 2 Vlissingen

Careers

Vlissingen is de laatste twintig jaar uitgegroeid tot de belangrijkste hub voor het bouwen van superjachten in Nederland en levert daarbij ambachtelijk vakwerk aan klanten over de hele wereld.

“We zijn er trots op dat we de uitmuntende scheepsbouwtraditie die Vlissingen generaties lang heeft gevormd, mogen voortzetten. Vandaag de dag ontwikkelen we op onze werf, de voormalige Royal Schelde scheepswerf, producten voor de toekomst. Samen met Damen Schelde Naval Shipbuilding, werken honderden ingenieurs, ontwerpers en architecten hier in Vlissingen aan innovatieve technieken als hybride electrische aandrijving en verminderde emissies.” Managing Director Rose Damen

Tijdens de Open Dag kunt u uiteenlopende disciplines verkennen die betrokken zijn bij de bouw van de grootste superjachten ter wereld. U wordt samen met uw familie en vrienden welkom geheten door zowel het Damen Yachting team als door vertegenwoordigers van de 40 onderaannemers en leveranciers die op de werf gevestigd zijn.

Alewijnse
Alukwa
Beekmans RVS
Beerens
Bolidt
Cramm
Delft Challenge (TU Delft)
Den Breejen Work
Eriks
Gemini
Gom
Heinen en Hopman
HML
Hug Engineering
Hydrauvision
JB Hydraulics
Kranendonk
Lethe Nieuwburg
List General Contractors
Lloyds
Luitec
Mammoet
Metal Finish
Minderhoud & Schipper
Pekaar Plastics
Poly Products
Pon Power
RH Marine
Royal Deck
Rubber Design
Solico
Stoffeerderij Brouwer
Struik & Hamerslag
Tecwire
Tempo Team
Top-A
Vakwerk
Van Berge Henegouwen
Van der Meijden
Van Wingerden
Vedder
Werkvreugde


Als jachtdivisie van de Damen Shipyards Group maakt Damen Yachting gebruik van de kracht en operationele uitmuntendheid van 's werelds toonaangevende scheepsbouwer, met 35 scheepswerven wereldwijd en 12.000 werknemers. Kijk naar de actuele vacatures bij Damen Yachting.

Volg OnsBlijf op de hoogte van Damen Yachting met onze Finest Moments nieuwsbrief (4 keer per jaar).By submitting your request, you consent to having AMELS store the submitted information, so we can respond to your enquiry. Please refer to the privacy policy on our website for more information.